ny sæson uge 43-51 2023 - tilmeld dig nu!

Skal du være med?

Min træning er for dig, der gerne vil forbedre din kondition og øge din styrke - og har lyst til at træne sammen med andre, ude i det fri, året rundt.

Deltagelse kræver ingen forudsætninger, og er også for dig, der ikke har trænet i mange år (eller måske nogensinde).

Jeg tilrettelægger træningen så alle kan være med, og så du selv kan regulere belastningen. Nye øvelser bliver introduceret grundigt, så du kan sagtens være med selvom du ikke har prøvet det før

TrænING med udeglæde

Hvad kan du forvente - udover en altid oplagt træner

FUNKTIONEL TRÆNING

I træningen efterligner vi de bevægelser vi laver i hverdagen. På den måde involverer vi mange led og muskelgrupper og det gør træningen effektiv. 

Vi bruger enkelte redskaber men arbejder ellers med egen kropsvægt. 

Vi arbejder i tidsintervaller, så alle uanset niveau kan være med og træne sammen.

STYRKE, KONDItion & Smidighed

Til træningen er der fokus på både konditionstræning og styrketræning, og vi kommer hele kroppen rundt hver gang. 

Jeg vægter også udstrækning og nedkøling til sidst.

sjov & fællesskab

Jeg går op i, at det skal være sjovt at træne og indlægger som regel små lege og battles, så vi også har det sjovt mens vi sveder.

Medbring gerne yogamåtte/liggeunderlag og evt. et par handsker, hvis du har.

Tilmeld dig på

Anmeldelser

BIRGIT G. SOMMER

Deltager

Charlotte er en yderst behagelig og motiverende træner, som jeg varmt kan anbefale. Træningen tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og består af varierende konditions- og styrkeøvelser. Charlotte er dygtig til at sikre grin og smil undervejs med et veltilrettelagt program med sjove øvelser!

LOTTE T.

Deltager

Charlottes træning er varieret, sjov og en fin ramme for et træningsfællesskab med både begyndere og øvede. Træningen giver både godt humør, ømme muskler og ny energi. Det kan varmt anbefales.

MAI A.

Deltager

Charlotte er fuld af engagement, god energi og godt humør. Træningen er dejlig varieret fra gang til gang, og øvelserne tilpasses, så alle kan være med. Og så er det virkelig skønt at være udendørs. Jeg kan varmt anbefale Charlottes træning.

VIGGA M.

Deltager

Det er bare så skønt at træne med Charlotte. Efter at have haft 10 måneder på barsel, har det været perfekt for mig, at kunne starte med at træne igen uden at skulle alt for langt væk fra hjemmet. Det er sjovt at træne med søde Charlotte og godt at mærke de ømme muskler dagen efter!

 
Karen Marie Rhetore

Deltager

Udetræningen med Charlotte har været utroligt givende! Hver gang havde Charlotte varierede øvelser, hvor der både var fokus på styrke og kondi, og vi kunne mærke, at hun lyttede til os og tilpassede øvelserne. Charlotte har en stor viden, både fra sin uddannelse men også hvad hun selv søger af ‘efteruddannelse’. Hun får mine bedste anbefalinger!

sanne westergaard

Deltager

Varieret program ude i den friske luft til solopgang og fuglekvidder. En hel anderledes og styrkende start på dagen, hvor man får grinet, mærket naturen og kroppen. Kan varmt anbefale torsdag morgen holdet. [som ikke kører pt.]

ny sæson 

SÆSON EFTERÅR august-oktober 2023, uge 33-41 (begge inkl.):
  • Mandag, kl. 20-21: "Puls & styrke" ved RUC-søen - første gang 14/8
  • Tirsdag, kl. 16:45-17:45: "Puls & styrke" i Trekroner Bo, Isafjordvej - første gang 15/8

SÆSON VINTER oktober-december 2023, uge 43-51 (begge inkl.):
  • Mandag, kl. 20-21: "Puls & styrke" ved RUC-søen - første gang 23/10
  • Tirsdag, kl. 16:45-17:45: "Puls & styrke" i Trekroner Bo, Isafjordvej - første gang 24/10

Deltag på et fast hold eller "drop in" når det passer dig.
Der er altid mulighed for en GRATIS PRØVETIME.

Jeg tilbyder også træning på private hold i fx bofællesskaber, boligforeninger eller på arbejdspladser. Skal jeg også komme ud og træne med jer? Så kontakt mig for at høre mere.

Pris

Træning 1 x om ugen, uge 33-41: 725 kr.  
Træning 1 x om ugen, uge 43-51: 725 kr. 

Drop in-pris pr. gang: 110 kr.


Hvis du er tilmeldt et fast hold, kan du deltage i træningen på et af de andre hold, hvis du en uge skulle være forhindret i at deltage på dit "eget" hold.

Betaling falder i én rate ved sæsonstart. Drop in-betaling sker via mobile pay efter træningen. OBS. Jeg tager det forbehold, at jeg 1 gang pr. sæson kan aflyse, hvis der opstår sygdom eller jeg på anden måde er forhindret.

Der er altid mulighed for en GRATIS prøvetime.

Jeg tilbyder også træning på PRIVATE HOLD på fx arbejdspladser, bofællesskaber, boligforeninger, i barselsgrupper mv. Kontakt mig for at høre mere!