fIRMAEVENTS

mærk udeglæden - firmaevents i det fri

Hold jeres næste team-dag, sommerseminar el. lign. i det fri 

Indhold: På baggrund af jeres behov og ønsker sammensættes et program for jeres arrangement med udvalgte friluftsaktiviteter, blandet med faglige indslag. Afhængigt at formålet med dagen kan programmet have hovedvægt på det sociale, det faglige eller på individuel refleksion.

Jeg faciliterer en række forskellige oplevelser, øvelser og friluftsaktiviteter i naturen, der skærper deltagernes nærvær og naturforbindelse. Aktiviteterne kan foregå individuelt med fokus på fordybelse eller i grupper i forbindelse med teambuilding o. lign.

Det nærmere program aftales i tæt dialog med jer, på baggrund af en afklaring af, hvad I ønsker, at jeres virksomhed står tilbage med når dagen er slut (formålet). Sammen lægger vi os fast på et design for dagen, så der kommer et godt flow i de forskellige elementer og så der kommer den rette balance mellem socialt samvær, samarbejde og faglig udvikling.

Sted: Dagen afvikles udendørs i naturen. Lokation afhænger af indhold og program for dagen og aftales derfor nærmere i forbindelse med behovsafstemning.

Kontakt mig og hør mere om, hvad jeg tilbyder