Certificeret personlig træner og kostvejleder

Fra hovedet og ned i kroppen

Oplever du at være for meget "oppe i hovedet" og ikke rigtig have kontakt til kroppen? Måske har du travlt med job og børn og har længe ikke haft tid til at skænke din krop en tanke? Måske er du ramt af stres og er blevet forskrækket over, hvordan du så længe har kunnet overhøre kroppens signaler?

Uanset hvordan DIN historie lyder, så vil jeg gerne hjælpe dig med at få det bedre med din krop. Med et træningsprogram udarbejdet efter dine behov, hjælper jeg dig til at nå de mål du ønsker. 

Den gode nyhed er, at selv en lille indsats kan gøre en stor forskel! 

RING UFORPLIGTENDE PÅ 61782766

TRÆNING MED UDEGLÆDE

Samtale om dine ønsker og behov 
Inden vi starter op, bruger vi tid på at snakke om dine mål og forventninger til forløbet. Det er vigtigt for mig at forstå, hvilke ønsker og udfordringer du har i relation til din krop, men også hvilke gode oplevelser med træning du har, og som vi kan bygge videre på. På den baggrund skræddersyr jeg et program, der passer til netop dig, og som tager højde for din livssituation og din nuværende fysiske form.

Træning i Trekroner og Himmelevs grønne åndehuller
Træning med mig foregår som udgangspunkt udendørs, året rundt. Jeg oplever at udendørs træning giver en ekstra dimension til træningen fordi sanserne kommer i spil og fordi det er enormt sundt for vores mentale velvære at bruge tid i naturen. Og så er det min oplevelse, at mange synes, at udendørs træning er sjovt og at det er rart at få frisk luft efter en lang dag indendørs. Vi kan dog rykke træningen ind i et center i vinterhalvåret.

Skræddersyede forløb over flere måneder sikrer gode træningsrutiner
Det tager tid at etablere nye, gode træningsrutiner, og et forløb med mig vil som regel strække sig over 3 måneder eller mere. Sammen skræddersyr vi, hvordan lige præcis DIT forløb skal være: hvor tit skal vi mødes, vil du træne hjemme ved siden af, skal der indtænkes kostvejledning og vægttab osv.

dit forløb

Kontakt mig ganske uforpligtende og lad os sammen finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig videre. 

Jeg tilbyder den første time til kun 350 kr., så du kan afprøve om 1:1 træning med mig er noget for dig.  Beslutter du dig bagefter for at fortsætte samarbejdet, så får du timen GRATIS.
 • 1 times 1:1 personlig træning
 • Coaching og vejledning om sund livsstil
 • Kostvejledning, hvis du ønsker det
Jeg hjælper dig med at:
 • Holde motivationen
 • Træne rigtigt og sikkert
 • Sikre fremgang
 • Øge din styrke
 • Forbedre din kondition
 • Øge dit energi-niveau
 • Forbedre dit velvære
 • Tabe fedt og ikke muskler

I vinterhalvåret kan træningen rykkes indenfor i et træningscenter mod et mindre gebyr.

Anmeldelse

Jeg har haft fornøjelsen af at få lagt et træningsprogram af Charlotte.
Hun er utrolig sød, empatisk og indlevende. Hun sammensatte et godt program til mig, og gav mig anvisninger til videre arbejde med programmet, for at opnå progression. Jeg kan klart anbefale Charlotte og vil gøre brug af hende fremover, hvis behovet opstår. Påtænker måske at prøve ude træning med hende og noget kostvejledning, i fremtiden som hun også besidder kompetencer til
Venlig hilsen
Susanne Lilje Tofte