SKAL DU MED TIL BORNHOLM?

Sept. 2023 og forberedelsesture i maj, juni og august

KOM GODT I GANG MED AT VANDRE

Har du lyst til at komme i gang med at vandre, men har svært ved at få det til at ske på egen hånd? Vil du gerne vandre over flere dage og kunne overnatte i det fri? Længes du efter at være mere ude i naturen, men er i tvivl om du har de rette færdigheder så det bliver en god oplevelse? Så har du det præcis som rigtig mange andre...

… men her er måske en måde at komme i gang på:

Fra maj 2023 har du mulighed for at blive en del af Team Udeglæde, som er en gruppe mennesker med lige netop det tilfælles, at de drømmer om at komme i gang med at vandre, men er i tvivl om, hvordan de skal få begyndt. Der venter dig nogle store naturoplevelser i godt selskab, og med de færdigheder, du tillærer dig undervejs i forløbet, har du et rigtig godt afsæt til at kunne planlægge dine næste vandreture selv.

Vi mødes på tre forberedende dagsture hen over sommeren, hvor vi gennem forskellige øvelser og oplæg bliver bedre og bedre til at begå os i det fri. Og slutter af med for alvor at udfordre os selv ved at tage til Bornholm en uge i september og gå rundt langs kysten – 120 flotte, men udfordrende kilometer.

OM TEAM UDEGLÆDE '23

FORBEREDELSEN

Vi mødes tre gange fra maj til august og går dagsture rundt om på Sjælland. På turene lærer vi hinanden at kende, samtidig med, at vi bliver bedre til at begå os i det fri. Vi lærer om, hvilket udstyr, der er godt at have med på en lang vandretur og når man skal overnatte udenfor, hvordan man bedst pakker sin rygsæk, hvad der er godt at spise for at have energi til lange vandredage osv.

Udover de mere tekniske færdigheder til at færdes sikkert i naturen, lærer vi også om, hvorfor det er så godt for os mennesker at være i naturen, og vi skal prøve kræfter med nogle forskellige øvelser, der styrker vores forbindelse til naturen.

TUREN TIL BORNHOLM

I september snører vi for alvor vandrestøvlerne og udfordrer os selv ved at gå Bornholm rundt med telt og rygsæk - 120 flotte men udfordrende kilometer langs kysten. Der venter dig en stor oplevelse og du kan godt begynde at glæde dig!

Efter ankomsten til Rønne vandrer vi ad kyststien nordpå mod Hammerknuden og videre rundt til vi når Rønne igen en uges tid senere. 

Undervejs nyder vi naturen, hinandens gode selskab og måske en is eller en kop kaffe i en af de hyggelige byer vi kommer igennem undervejs. Vi overnatter på campingpladser i egne telte.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle, der har lyst og mod på at udfordre sig selv kan deltage. Du behøver ikke at have vandreerfaring, men ved deltagelse i turen til Bornholm til september skal du være i form til at kunne gå 15-20 km om dagen med oppakning i til tider kuperet terræn.

Hvis du ikke er i form til det allerede, kan du sagtens nå at træne dig op. Jeg hjælper gerne med fif til, hvordan du bedst kommer i vandreform.

Hvis du har brug for en hviledag eller to på Bornholm, så er der gode muligheder for at tage bussen og blive genforenet med gruppen om eftermiddagen.


HVORNÅR?

Forberedelsesturene: 
Søndag d. 14. maj
Søndag d. 11. juni
Søndag d. 20. august

Turen til Bornholm:
Den 2. - 9. september 

VIL DU VIDE MERE?

Så kontakt mig på mail via formularen nedenfor og jeg fremsender yderligere information om Team Udeglæde, herunder handelsbetingelser. 

Ved endelig tilmelding får du fremsendt et detaljeret dagsprogram både for forberedelsesturene og for turen til Bornholm. 

PRIS

Pris for tre forberedelsesture og en uges vandretur på Bornholm: 3.450 kr. Dertil kommer dine udgifter på ca. 3.000 kr. til mad, overnatning og transport *)

*) BEMÆRK: Udeglæde sælger ikke pakkerejser. Det betyder, at du selv skal betale transport, overnatning og mad. Jeg står for det praktiske med at booke plads mv., men du står for betalingen.

BEMÆRK

Hvis du umiddelbart kun har lyst til at deltage på de forberedende dagsture, er det bestemt en mulighed. Du kan evt. senere melde dig til turen til Bornholm. 
Pris: 1.250 ekskl. dine udgifter til mad og transport. 

På samme vis kan du godt tilmelde dig turen til Bornholm uden at have deltaget i forberedelsesturene. 
Pris: 2.750 kr. ekskl. dine udgifter på ca. 3.000 kr. til mad, overnatning og transport *) - se min bemærkning om, at jeg ikke sælger pakkerejser.

Alle priser er inkl. moms.

TiLMELDING

Tilmelding til forberedelsesturene: senest den 1. maj 2023.
Tilmelding til Bornholm: senest den 1. juli 2023.Turene gennemføres ved min. 5 deltagere. 
Max deltagerantal: 12.

Kontakt mig for mere information