UDENDØRS TRÆNING

Få en ekstra dimension ind i din træning - naturen! Mærk vinden, lugt græsset og hør bladene rasle.

Vi træner ved RUC-søen i Trekroner, Roskilde, alle mandage kl. 20-21 uanset vind & vejr.
Jeg tilbyder også træning på private hold på fx arbejdspladser, bofællesskaber, boligforeninger, barselsgrupper mv. Kontakt mig for at høre mere!

ALLE KAN VÆRE MED

Min udetræning er for dig, der gerne vil forbedre din kondition og øge din styrke, og har lyst til at træne sammen med andre ude i det fri - året rundt.

Jeg tilrettelægger træningstimen så alle kan være med, fordi du selv kan regulere belastningen. Jeg introducerer nye øvelser grundigt, så du kan sagtens være med selvom du ikke har prøvet det før.

STYRKE, KONDItion & Smidighed

I træningen efterligner vi de bevægelser vi alle laver i hverdagen. På den måde involverer vi mange led og muskelgrupper og det gør træningen effektiv. Vi bruger primært egen kropsvægt og elementer i naturen. 

Jeg har fokus på både konditionstræning, styrketræning og udstrækning.

sjov & fællesskab

Jeg går op i, at det skal være sjovt at træne og indlægger som regel små lege og battles, så vi også har det sjovt mens vi sveder.

Medbring yogamåtte/liggeunderlag, kondisko og evt. et par handsker.

AKTUELLE HOLD

Puls & Styrke - træning i Trekroner ved Roskilde.
Hvornår: Mandag kl. 20-21. 
Hvor: ved RUC-søen ud mod Lysalleen.
Der er mulighed for en GRATIS prøvetime.
Deltagelse kræver ingen forudsætninger andet end lysten til at træne sammen med andre ude i det fri.

Jeg tilbyder også træning på private hold i fx bofællesskaber, boligforeninger eller på arbejdspladser. Skal jeg også komme ud og træne med jer? Så kontakt mig for at høre mere.

UDTALELSER

BIRGIT G. SOMMER

Deltager

Charlotte er en yderst behagelig og motiverende træner, som jeg varmt kan anbefale. Træningen tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og består af varierende konditions- og styrkeøvelser. Charlotte er dygtig til at sikre grin og smil undervejs med et veltilrettelagt program med sjove øvelser!

LOTTE T.

Deltager

Charlottes træning er varieret, sjov og en fin ramme for et træningsfællesskab med både begyndere og øvede. Træningen giver både godt humør, ømme muskler og ny energi. Det kan varmt anbefales.

 
MAI A.

Deltager

Charlotte er fuld af engagement, god energi og godt humør. Træningen er dejlig varieret fra gang til gang, og øvelserne tilpasses, så alle kan være med. Og så er det virkelig skønt at være udendørs. Jeg kan varmt anbefale Charlottes træning.

VIGGA M.

Deltager

Det er bare så skønt at træne med Charlotte. Efter at have haft 10 måneder på barsel, har det været perfekt for mig, at kunne starte med at træne igen uden at skulle alt for langt væk fra hjemmet. Det er sjovt at træne med søde Charlotte og godt at mærke de ømme muskler dagen efter! Alle bofællesskaber burde have en ugentlig træningstime med Charlotte :-)

Pris

Vintersæson uge 3-13, 2023:
Mandag: 750 kr.
Torsdag: 750 kr.
Drop in-pris pr. gang: 100 kr.


Forårssæson, april - juni, 2023:
Mandag: 975 kr. (uge 14-26)
Drop in-pris pr. gang: 100 kr.

Betaling for en hel sæson falder i én rate ved sæsonstart. Jeg tager det forbehold, at jeg 1 gang pr. sæson kan holde fri, hvis der opstår sygdom eller jeg på anden måde er forhindret.
Drop in-betaling sker via mobile pay efter træningen.

Alle priser er inkl. moms. 


Priser for private hold på arbejdspladser, boligforeninger, bofællesskaber mv.: efter aftale.
Ved afstand over 25 km fra Roskilde tillægges transport tillæg på 3,25 kr. pr. km tur/retur.

kONTAKT MIG

Få yderligere information ved at kontakte mig på tlf. 61 78 27 66 eller send mig en mail på kontakt@udeglaede.dk. Du kan også skrive en besked til mig på Facebook ved at trykke her: