Gå et halv-marathon

Søndag d. 4. februar 2024

Kender du Ringsted Oplevelsessti?  Det er en i alt 25 km lang løbe-, vandre- og cykelsti, der snor sig fra Høm Mølle syd for Ringsted, nordpå langs Ringsted Å og Haraldsted sø, og øst på forbi Vigersted og ind i Humleore Skov. Langs stien er der ikke mindre end 100 forskellige oplevelser og aktiviteter, som fx træningsredskaber, shelters og udsigtspunkter.  

Det er en vandreoplevelse, der længe har været på min "to do"-liste. I modsætning de andre ture på mit Turprogram, er det altså ikke en tur jeg selv har gået - ENDNU - for jeg skal selvfølgelig til Ringsted og prøve ruten af, inden vi skal gå den sammen. 

Vi skal gå 21,1 km af ruten og trods af de mange kilometer, så bliver det en tur med god tid til at snakke med hinanden og sanse naturen omkring os. Jeg deler naturligvis undervejs naturligvis gerne ud af mine vandre-erfaringer, om bl.a. udstyr, mad, gode ruter, pakning af rygsæk osv. - og fortæller om de andre vandreture i mit Turprogram.

Jeg tør godt allerede nu love, at det bliver en søndagstur ud over det sædvanlige!

Om turen

den 4. februar

Vi mødes kl. 9 på Ringsted Station og begiver os mod Oplevelsesstien.
Vi er fremme i Kværkeby ca. kl. 15:30-16.
Fra turens slutsted kan vi tage en bus, der kører til en togstation. 

sværhedsgrad

Stien er god og terrænet nemt, men det er lang tur. Vi holder en kort pause ca. en gang i timen, og to pauser undervejs (frokostpause og eftermiddagspause).  

Pris & tilmelding

Turen koster 350 kr. Dertil kommer dine egne udgifter til transport.
Du skal selv have madpakke, kaffe mv. med.  

Tilmeldingsfrist: 14. januar 2024.

Tilmeld dig her eller skriv hvis du har spørgsmål til turen