LIVE på facebook 6/12

Vær med når jeg går live på min Facebook-side onsdag den 6. december kl. ca. 20:30. Her kan du høre lidt om:
- hvem jeg er
- hvorfor jeg laver det jeg gør
- hvilke nogle ture jeg tilbyder i foråret 2024
Og vil efter bedste evne svare på de spørgsmål du har.
Vi ses!!

kom godt i gang med at vandre

Har du lyst til at komme i gang med at vandre, men har svært ved at få det til at ske på egen hånd? Vil du gerne vandre over flere dage og kunne overnatte i det fri? Længes du efter at være mere ude i naturen, men er i tvivl om du har de rette skills så det bliver en god oplevelse? Så har du det præcis som mange andre...

men her er måde at komme i gang på:

Med Udeglæde arrangerer jeg nemlig vandreture af forskellig længde og sværhedsgrad. Mine vandreture er for kvinder, der godt kan lide at være i naturen, og som har mod på mere end bare den almindelige søndagstur i den lokale skov.

Jeg laver ture som jeg selv bedst kan lide dem: det vil sige, at vi bærer vores udstyr på ryggen, at vi overnatter i det fri - og at der er tid til både at dyrke naturen og fællesskabet undervejs. Det eneste, turene kræver, er, at du er fysisk form til at vandre og har lyst til at udvide din vandrehorisont og lære at overnatte ude.

Jeg deler ud af mine erfaringer fra mine egne ture, så du lærer at få styr på praktikken og bliver så tryg ved vandring med overnatning udenfor, at du bagefter kan gøre det selv.

21,1 km ad Ringsted Oplevelsessti
  • Tag med d. 4. februar 2024

Vi skal opleve Nationalpark Skjoldungernes land ved at følge Skjoldungestien fra Roskilde til Hvalsø. En tur på ialt ca. 30 km over to dage. Vi kommer gennem dybe skove, åbne engområder og masser af kulturhistoriske mindesmærker. 

  • Tag med d. 16.-17. marts 2024

Du kan forvente en halveksotisk rute efter danske standarder med meget varieret terræn og spændende landskaber. Vi går den halve ø rundt: fra Rønne mod nord forbi Hammershus og østpå til Svaneke.
  • Tag med den 16.-21. april 2024

Mange danskere kender halvøen Kullen i Sverige med de dramatiske klipper. Men hvad med Kullens storesøster mod nord: Bjärehalvøen? Den er der ikke så mange der kender – og det er en skam, synes jeg. Vi går 10-15 km om dagen med fuld oppakning i til tider anstrengende terræn.

  • Tag med d. 24.-26. maj 2024

Når du vandrer med udeglæde

Får du en velforberedt og entusiastisk turleder, der har sammensat og researchet turen, har styr på transporten, ruten og overnatningsstederne, og vil gøre alt for at hjælpe dig og resten af gruppen med at få en god oplevelse. Jeg laver kun ture, som jeg selv kender godt og er begejstret for at dele med andre. Turene er velresearchede, så der er styr på ruten, praktikken, overnatning osv., men du skal alligevel være indstillet på, at jeg kan vælge at lave om i planerne undervejs (af hensyn til fx sikkerhed eller vejret).

En tur med Udeglæde er en gruppe-oplevelse og jeg lægger som turleder vægt på at understøtte et positivt og inkluderende fællesskab blandt deltagerne.

Du får i god tid inden afgang et udførligt turdokument med dag-til-dag plan, forslag til pakkeliste mv. Til turene over flere dage opretter jeg en Facebook-gruppe, så vi kan lære hinanden lidt at kende inden vi tager afsted og lave aftaler om f.eks. samkørsel, låne/dele udstyr mv.

Du skal selv købe din transport og betale for overnatning og mad undervejs 

Udeglæde sælger ikke pakkerejser. Det betyder, at du selv skal købe din transport og betale for overnatning og mad undervejs. Jeg har naturligvis sørget for al logistikken undervejs, udarbejdet en detaljeret turplan og informerer dig om alt, hvad du behøver at vide, så det er kun selve betalingen du skal stå for undervejs på turen.

Det med småt

FORSIKRING: Som deltager på Udeglædes ture, deltager du på eget ansvar og risiko. Du er derfor selv ansvarlig for at have en forsikring, der dækker de aktiviteter, som du deltager i, samt dækker i tilfælde af, at du er skyld i andres tilskadekomst eller tab.

AFBESTILLINGSBETINGELSER: Du har altid 14 dages fuld returret på køb af en aktivitet med Udeglæde. Hvis du derudover afbestiller indtil 60 dage før aktivitetens start, får du 75% af dit indbetalte beløb retur. Afbestiller du 60 til 30 dage før startdato på aktiviteten kan du få 50% af din betaling tilbage. Hvis du afbestiller 0-30 dage før aktiviteten kan du ikke få penge tilbage.