Bidtsrup Skovene - nytårstur
2 dage i shelter

Den 29.-30. december

Kender du det med at årene bare pisker afsted? Det ene år tager det andet, uden at der er tid til at stoppe op og reflektere over, hvad der er sket i løbet af det år, der er gået. Og nytårsforsætterne bliver nogle man lige hurtigt finder på nytårsaften i festligt lag - uden større eftertanke? Det gør jeg kun alt for godt - og det vil jeg gerne lave om på. Jeg har derfor udviklet en NYTÅRSTUR med fokus på refleksion og eftertanke. 

Om turen

29.-30. december 2023

En anderledes vandretur med guidede stillevandringer og refleksioner. Lørdag har vi fokus på det år, der snart rinder ud og søndag ser vi frem mod det nye år, 2024. Alle øvelser er individuelle og der er ikke krav om, at du deler dine tanker med resten af gruppen - udover, hvad du selv har lyst til.

Vi mødes i Skov Hastrup fredag d. 29/12 kl. 12 og slutter samme sted ca. 24 timer senere.

sværhedsgrad

Vi skal gå 10-15 km begge dage i et stille og roligt tempo og i et let terræn på grusede skovstier. Vi parkerer tæt på overnatningsstedet og behøver derfor kun at gå med en lille rygsæk med lidt vand, mad og ekstra tøj. Vi overnatter i shelters på en lejrplads med bålsted og adgang til muldtoilet. Der er også mulighed for at slå telt op. 

Det er en vintertur, så du skal være forberedt på lidt af hvert vejrmæssigt og have varmt tøj og sovepose med. 

pris & tilmelding

Turen koster 1495 kr. Det er jo en nytårstur, så det må gerne være lidt ekstra lækkert. Med i prisen er derfor lækker vegetarisk aftensmad fredag aften, bestilt udefra. 
Drikkevarer og øvrige måltider skal du selv sørge for.
Jeg tilstræber at arrangere samkørsel fra Roskilde station.

En detaljeret turplan med forslag til pakkeliste fremsendes efter tilmelding.  

Tilmeldingsfrist d. 15. december.

Turen gennemføres ved min. 9 tilmeldte.

Tilmeld dig her eller skriv hvis du har spørgsmål til turen