Grøn Getaway
SHELTER & tapas i bidstrup skovene

Næste tur: Den 31. august - 1. september

Brug for at lade batterierne op?

Tag på en grøn getway

På denne tur er hygge, afslapning og forbindelsen til naturen i højsædet.
Vi mødes ved lejrpladsen lørdag eftermiddag og går en smuk tur på ca. 10 km gennem Bidstrup Skovene som i maj måned strutter af forår. Undervejs guider jeg gennem nogle nærværs-øvelser med fokus på at få alle vores sanser i spil i naturen. For de ekstra friske er der mulighed for en dukkert i en af skovsøerne, som vi går forbi. 
Tilbage ved lejrpladsen gør vi shelterne klar for natten, og tænder op i bålet. Vi hygger os med snak, røverhistorier og lækker tapas udefra, til vi dejser om i soveposerne til skovens lyde.
Søndag morgen byder på blid morgengymnastik og morgenmad, inden vi pakker sammen og kører hjem - ladt op og klar til alle hverdagens gøremål.

Let nature do its magic

Ophold i naturen får dig til at slappe af, vækker dine sanser, forbedrer dit humør, nedsætter dit stress-niveau og giver dig mentalt overskud.

Og hvem kan ikke bruge det i en hverdag, der er fyldt med gøremål og krav. At sætte det hele lidt på pause og tage ud i det grønne for at lade op.

Når du er hjemme igen, kan du mærke, at der er kommet energi på batterierne. At du trækker vejret mere frit. At tænke-hjernen har fået en tiltrængt pause. At du er ladt op af naturen.

Og at du igen har lyst og overskud til at tage fat på, det der nu engang er dit, så du kan skabe en hverdag med langt større nærvær og indre ro.

Hvis du aldrig har prøvet at sove i shelter før, men er nysgerrig efter at prøve det i trygge rammer sammen med andre - så er det her turen for dig!

Uanset, hvad der har afholdt dig fra at komme afsted tidligere, så er her en oplagt mulighed for at få din "shelter-debut" :

>> Du behøver ikke alt muligt fancy letvægtsgrej - vi kører til lejrpladsen i bil, så du kan nemt have alt det nødvendige med - uden at du skal tænke på vægten eller ud at investere

>> Vi tager afsted i en lille gruppe - det er både hyggeligt og kan føles mere sikkert end at  tage afsted på egen hånd

>> Du tager afsted på en vel-researchet tur med mig som turleder og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at du få en god tur

>> Jeg deler min pakkeliste og mine bedste tips & tricks til shelterture med dig, så du kan være godt forberedt - og forhåbentligt få mod på at tage afsted på egen hånd en anden gang

>> Lejrpladsen er booket på forhånd - så du behøver ikke være bange for, om der nu er et ledigt shelter.

om turen

31. aug - 1. sept.

Vi mødes ved lejrpladsen i Særløse Overdrev lørdag kl. 14. Hvis du har brug for et lift fra fx Roskilde Station, så finder vi sagtens ud af det.Afgang søndag kl. 10.   


SVÆRHEDSGRAD

Terrænet er ikke hårdt og stien er nem at gå på. Vi skal gå ca. 10 km inkl. en kaffepause. Du behøver ikke andet end en lille rygsæk med vand, måske kaffe/te og lidt spiseligt, en pausetrøje og evt. regntøj. 

Vi overnatter i shelters og du skal selv medbringe det udstyr du skal bruge (sovepose, liggeunderlag mv.). Vi kører helt op til lejrpladsen, så du kan sagtens pakke i en IKEA-pose og medbringe din elskede dyne og en luftmadras. Der er også mulighed for at overnatte i eget telt.

Der er adgang til muldtoilet og vand på lejrpladsen.

PRIS & tilmelding

Turens pris er 1.195 kr. og inkluderer:
  • 2 dages getaway i de skønne Bidstrup Skove og i godt selskab
  • Min turledelse
  • Guidede nærværsøvelser i skoven
  • Tapas udefra lørdag aften*)
  • Bål, røverhistorie og en lille overraskelse lørdag aften
  • Udførlig pakkeliste
  • Leje af shelterplads 
  • *) Der kan selvfølgelig tages højde for allergier mv. 
Du står for øvrig mad & drikke.

En detaljeret turplan med forslag til pakkeliste fremsendes efter tilmelding. 

Bemærk: Turen er kun for kvinder.  Max 8 deltagere.

TILMELDING

Tilmeld dig ved at sende mig en mail på kontakt@udeglaede.dk
Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til turen