halv-marathon på ringsted oplevelsessti

Næste tur: den 2. juni (stadig ledige pladser) og den 16. juni (udsolgt)

Kom godt i gang med at vandre - start med et halv-marathon på Ringsted Oplevelsessti

Kender du Ringsted Oplevelsessti?  Det er en i alt 25 km lang løbe-, vandre- og cykelsti, der snor sig fra Høm Mølle syd for Ringsted, nordpå langs Ringsted Å og Haraldsted sø, og øst på forbi Vigersted og ind i Humleore Skov. Langs stien er der ikke mindre end 100 forskellige oplevelser og aktiviteter, som fx træningsredskaber, shelters og udsigtspunkter.  

Vi skal gå 21,1 km af ruten og trods af de mange kilometer, så bliver det en tur med god tid til at snakke med hinanden og sanse naturen omkring os. 

Turen er for dig, der (endnu) ikke er en garvet vandrer. Vi går i et roligt tempo og holder en kort pause hver time, så der er tid til at få lidt vand, stramme snørebåndene eller få lidt at spise. Vi holder 2 lidt længere pauser undervejs. 

Målet med turen er – udover, at du når i mål på halv-marathon distancen - at du, som deltager, bagefter er inspireret og motiveret til at gøre dig dine egne erfaringer med lidt længere dagsture - og endda måske vandreture over flere dage og med overnatning i det fri. 

På turen fortæller jeg om, hvordan jeg selv kom i gang med at vandre. Jeg fortæller, hvad det giver mig at være afsted på tur og jeg deler mine erfaringer og viden fra de ture jeg selv har været på.

Men det skal bestemt ikke være enetale fra min side. Jeg vil opfordre alle deltagere til at dele deres vandretips og tricks i gruppen – og måske en god vandrehistorie - så vi alle sammen tager hjem fra turen berigede og fyldt op med gode ideer – og med mod på meget mere eventyr (og måske lidt ømme stænger :-)

Jeg tør godt love, at det bliver en søndagstur ud over det sædvanlige!

Om turen

Hvornår

Vi mødes ca. kl. 9:30 og turen slutter kl. ca. 16:30. 

Vi mødes ved slutstedet, og så laver vi samkørsel i bilerne til turens startsted. Har du brug for at blive hentet på en station, så finder vi også ud af det.

Der har over vinteren været en del vand på stien. Turens præcise startsted, slutsted og selve ruten, lægger jeg fast når vi nærmer og vandstanden (forhåbentlig) er faldet lidt. 

sværhedsgrad

Stien er god og terrænet nemt, men det er lang tur. Vi går i et roligt tempo på ca. 4,5-5 km/t og holder korte pauser med jævne mellemrum. Der er indlagt 2 lidt længere pauser undervejs.

Bemærk, at turen er en begyndertur og målrettet dig, der ikke er vant til at gå så langt - ja, måske har du aldrig tidligere gået SÅ langt.
Hvis du er mere "vandre-garvet", er du selvfølgelig også velkommen, men du skal respektere, at det er en gruppetur i et roligt tempo og at det er vigtigt, at vi har alle med.

Pris & tilmelding

Turen koster 350 kr. som betales ved tilmelding. Prisen inkluderer:
  • Min turledelse undervejs på turen, hvor jeg også fortæller hvordan jeg selv kom i gang med at vandre
  • Jeg deler min pakkeliste og mine bedste tips & tricks til ruter, praktik, sikkerhed mv. med dig
  • En goodie-bag til turen
Du skal selv medbringe øvrig mad & drikke til turen. 

Max 16 deltagere. 


Anmeldelser

Lene Tholstrup Simonsen:
Stor anbefaling af Charlottes ture jeg var med på min første længere vandretur - smuk tur og hyggelige snakke med de andre og fint guidet af Charlotte så alle var med.

Kit Lindved Sværke:
Jeg kan klart anbefale at tage med Charlotte. I går den 4. Februar deltog jeg i en lang og skøn vandretur på Ringsteds oplevelsessti. Charlotte er super empatisk, vidende og har god energi. En klar anbefaling fra mig

Gruppefoto fra turen den 25. februar: Armene over hovedet - vi gjorde det :-) 
 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende mig en mail på kontakt@udeglaede.dk 
Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til turen