uddannet kostvejleder

Lad os sammen finde vejen

Lad mig guide dig sikkert gennem junglen af kostråd, trenddiæter og myter om sund kost og vejen til varigt vægttab. Ændring af kostvaner er ofte svære at gøre på egen hånd, men ved hjælp af professionel kostvejledning får du effektive redskaber til at omlægge kosten og til at opnå holdbare resultater. 

Min kostvejledning er altid individuelt tilpasset netop dig, dine behov, dine mål og din motivation. Jeg hjælper både dig, der vil i mål med et varigt vægttab, dig der skal tage på, f.eks. efter et sygdomsforløb, eller dig som er usikker på om du spiser sundt og gerne vil have et kosttjek. 

Som en del af kostvejledningsforløbet får du nogle individuelt tilpassede principper for, hvordan du bedst sammensætter din kost. Principperne er din vej til velsmagende måltider, der holder sulten fra døren og blodsukkeret stabilt - og kan bruges resten af livet.

min kost- og livsstilsvejledning

jeg tager udgangspunkt i

 • dine ønsker og mål 
 • at sund kost skal være velsmagende, så du ikke går på kompromis med velvære og smagsoplevelser 
 • at det ikke skal være dyrt og besværligt at spise sundt 
 • at intet er forbudt – jeg tror ikke på forbud, men på at være bevidst om, hvor meget og hvor tit 
 • simple ændringer med udgangspunkt i din livssituation

jeg tilbyder

 • Kostvejledning ift. vægttab 
 •  Kostvejledning ifht. vægtøgning 
 • Rådgivning til dig, der ønsker at spise mere grønt og mindre kød 
 • Rådgivning om kost og motion 
 • Rådgivning om de officielle kostråd - godt for sundhed og klima 
 • Et sundhedstjek af din kost
Jeg tilbyder både individuelle forløb og forløb til par og familier.

uforpligtende første samtale

Hvis du har svært ved at komme i mål med vægt og kost på egen hånd, så kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi sammen kan finde den vej, der kan hjælpe dig til at nå dit mål. 

Min kostvejledning er typisk et forløb, hvor vi mødes 3 gange med et efterfølgende antal opfølgende samtaler alt efter, hvad du har behov for. 

udtalelser

Fam. andersen

Kunder i familieforløb

Vi har bestemt været glade for de to samtaler vi foreløbig har haft med Charlotte. Hun har givet rigtig god inspiration til, hvordan vi kan ændre på vores kostvaner i familien. For os har det været rart, at vi har kunnet have flere formål med til kostvejledningen - vi har både haft ønsker om rådgivning vedr. sunde mellemmåltider, vægttab og varieret mad, som børnene kan være med på. Charlotte forholdt sig meget konstruktivt til vores forskellige mål, og gav gode, helt konkrete eksempler på, hvad der menes med sund kost. Det har gjort os klogere på både teori og praksis, og har været givende og motiverende for at ændre på vores kostvaner.

signe lund

Kunde i individuelt forløb

Super god og kompetent vejledning af en sød, energisk og empatisk kostvejleder! Min nye kostplan indeholdt små og enkle ændringer, som dog har vist stor effekt.

 
Margit Sleby

Kunde i individuelt forløb

Jeg har købt kostvejldening og kan på det varmeste anbefale Udeglæde. Meget behagelig snak om min kost, nemme og overskuelige vejledninger og opskrifter. Lige tilpasset til mig og mit problem. Charlotte virker super dygtig og professionel.

Kontakt mig idag

Lad os tage en helt uforpligtende snak om dine mål og drømme - og hvordan vi sammen finder vejen til det liv du drømmer om