OM UDEGLÆDE

Vi mennesker er skabt til bevægelse, til at være ude i naturen og til nærende fællesskaber. Men når vi har mindst overskud på arbejdet og i privatlivet, så glemmer vi alt for ofte vores helt basale behov.

Gennem Udeglæde guider jeg kvinder til at styrke deres egenomsorg gennem bevægelse og grounding i naturen.

Min ambition er at give min udeglæde videre til andre og hjælpe endnu flere med at få snøret vandrestøvlerne og opleve glæden ved at være en aktiv og sund livsstil i det fri.


Udeglæde er etableret af antropolog, personlig træner, kostvejleder og - ikke mindst - udelivs-entusiast Charlotte Birch-Jessen. Jeg er 47 år og bor i Trekroner ved Roskilde. 
Med Udeglæde tilbyder jeg vandrekurser, vandreture og udendørs træning. Ved siden af Udeglæde er jeg personlig træner, kostvejleder og livsstilscoach ved REBORN Academy

min ambition

I den moderne verden burde vi umiddelbart have et stærkt afsæt for at leve at godt liv med både psykisk og fysisk trivsel, men flere og flere af os bliver syge og døjer livsstilssygdomme, stress, angst og depression.
Jeg har etableret Udeglæde med ambitionen om at være en kæp i hjulet på denne udvikling, og bringe mennesker sammen i aktive fællesskaber i naturen.
Når vores hjerner brænder sammen i informationsoverload, så hjælper det nemlig at vende tilbage til menneskets oprindelige udgangspunkt: naturen, og prioritere at få dækket vores basale behov for bevægelse, sund kost og meningsfulde fællesskaber.
Gennem Udeglæde tilbyder jeg aktiviteter indenfor vandring, friluftsliv og udendørs træning, og hjælper mine kunder til at opleve glæden ved en aktiv og sund livsstil i det fri.

vandre-cv

Siden min vandre-interesse rigtig tog fart i 2016, har jeg været på en række ture i ind- og udland. Alle ture med fuld oppakning og overnatning i telt eller shelter.
  • 340 km tværs over Skåne fra kyst til kyst
  • Bornholm rundt ad kyststien
  • West Highland Way, Skotland
  • Hardangervida, Norge
  • Camønoen
  • Gendarmstien
  • Adskillige andre kortere ture i Danmark og Skåne
I 2023 var jeg på Turlederkursus gennem Opdag Verden.

Kontakt mig

Adresse

Toppen 213, Trekroner

4000 Roskilde

E-mail
Mobil