OM UDEGLÆDE

Vi mennesker er skabt til bevægelse, til at være ude i naturen og til nærende fællesskaber. Men når vi har mindst overskud på arbejdet og i privatlivet, så glemmer vi alt for ofte vores helt basale behov.

Udeglæde hjælper dig til at opleve glæden ved en aktiv og sund livsstil i det fri.

Min ambition er at give min udeglæde videre til andre og hjælpe endnu flere med at få snøret skoene og opleve glæden ved at være aktiv ude i naturen.


Udeglæde er etableret af personlig træner, kostvejleder, antropolog og - ikke mindst - udelivs-entusiast Charlotte Birch-Jessen. Jeg er 46 år og bor i Trekroner ved Roskilde. Jeg har efteruddannet mig inden for naturtræning og træning efter fødsel.

Ved siden af Udeglæde er jeg personlig træner, kostvejleder og livsstilscoach ved REBORN Academy

Min ambition

I den moderne verden burde vi umiddelbart have et stærkt afsæt for at leve at godt liv med både psykisk og fysisk trivsel, men flere og flere af os bliver syge og døjer livsstilssygdomme, stress, angst og depression.
Jeg har etableret Udeglæde med ambitionen om at være en lille kæp i hjulet på denne udvikling, og bringe mennesker sammen i aktive fællesskaber i naturen.
Når vores hjerner brænder sammen i informationsoverload, så hjælper det nemlig at vende tilbage til menneskets oprindelige udgangspunkt: naturen, og prioritere at få dækket vores basale behov for bevægelse, sund kost og meningsfulde fællesskaber.
Gennem Udeglæde tilbyder jeg aktiviteter indenfor træning, kostvejledning og vandring, og hjælper mine kunder til at opleve glæden ved en aktiv og sund livsstil ude i det fri.

Kontakt mig

Adresse

Toppen 213, Trekroner

4000 Roskilde

E-mail
Mobil