OM UDEGLÆDE

- Vandrelæring, træningsforløb og kostvejledning til private og erhverv

Vi mennesker er skabt til bevægelse, til at være ude i naturen, til fællesskab og gode sociale relationer og en sund kost. Men når vi har mindst overskud på arbejdet og i privatlivet, så glemmer vi alt for ofte vores helt basale behov.

Min virksomhed er baseret på tre elementer: vandring, træning i det fri og kostvejledning. Jeg tilbyder individuelle forløb og holdforløb til private og til firmaer, der ønsker at skabe gode styrkende vaner og øge deres sundhed og trivsel.

Udeglæde hjælper dig til at opleve glæden ved en aktiv og sund livsstil i det fri.


Virksomheden Udeglæde er etableret af antropolog og frilufts-entusiast Charlotte Birch-Jessen. Jeg er 46 år og bor i Trekroner ved Roskilde med min mand og 2 børn. Efter at have arbejdet som konsulent  i private og offentlige virksomheder i 20 år, er jeg sprunget ud som selvstændig med en mission om at give min udeglæde videre til andre og hjælpe endnu flere med at få snøret vandrestøvler og træningssko og opleve glæden ved at være ude i det fri.

Jeg er uddannet kostvejleder og tilbyder kostvejledning til private, par og familier. Jeg er ved at uddanne mig til personlig træner og vil fra april 2023 også tilbyde personlige træningsforløb.

 
Tag et kig på min hjemmeside for at læse mere om, hvad jeg tilbyder.

Kontakt mig

Adresse

Toppen 213

4000 Roskilde

E-mail
Mobil