Mine vandreture er for dig, der elsker at gå ture i naturen. Måske drømmer du om lidt længere ture over flere dage, men har lidt svært ved at få det til at ske på egen hånd, for hvad med det praktiske, og sikkerheden, og hvor skal jeg tage hen og hvem vil med? 
Jeg laver også ture for dig, der lyst til at udfordre dig selv med dagsture på 20-30 km.

Min træning er for dig, der gerne vil forbedre din kondition og øge din styrke - og har lyst til at træne ude i det fri, året rundt. Deltagelse kræver ingen forudsætninger, og er også for dig, der ikke har trænet i mange år (eller måske nogensinde). Jeg tilbyder både holdtræning og 1:1 forløb.

KOM, lad os gå!

Ugebladet Søndag havde i februar 2023 et tema om vandring - med særligt fokus på, hvorfor så mange midaldrende kvinder bliver bidt af at vandre. Jeg blev interviewet til artiklen og fortalte om min vej ind i vandringens verden. 

Læs interviewet ved at trykke på den orange bjælke.

I efteråret 2022 sagde jeg op. Efter næsten 20 år som konsulent forskellige steder, oplevede jeg, at jeg var kørt fast og havde svært ved at se meningen med mit arbejde. Jeg havde en drøm om et helt andet og friere arbejdsliv med tæt kontakt til naturen og fyldt med mening, retning og glæde . Jeg stillede mine tanker om mit kursskifte til rådighed for Human by Natures undersøgelse af, hvor nogle - primært kvinder - siger deres arbejde op uden at have noget andet.  

Når jeg ikke er på vandretur i skoven eller dyrker udendørs træning i Roskilde, så er jeg en del af REBORN ACADEMY, hvor jeg arbejder som coach, træner og kostvejleder. 

Kontakt mig på telefon, mail eller sms