Certificeret personlig træner og kostvejleder

Fra hovedet og ned i kroppen

Oplever du at være for meget "oppe i hovedet" og ikke rigtig have kontakt til kroppen? Måske har du travlt med job og børn og har længe ikke haft tid til at skænke din krop en tanke? Måske er du ramt af stres og er blevet forskrækket over, hvordan du så længe har kunnet overhøre kroppens signaler?

Uanset hvordan DIN historie lyder, så vil jeg gerne hjælpe dig med at få det bedre med din krop. Med et træningsprogram udarbejdet efter dine behov, hjælper jeg dig til at nå de mål du ønsker. 

Den gode nyhed er, at selv en lille indsats kan gøre en stor forskel! 

RING UFORPLIGTENDE PÅ 61782766

TRÆNING MED UDEGLÆDE

Samtale om dine ønsker og behov 
Inden vi starter op, bruger vi tid på at snakke om dine mål og forventninger til forløbet. Det er vigtigt for mig at forstå, hvilke ønsker og udfordringer du har i relation til din krop, men også hvilke gode oplevelser med træning du har, og som vi kan bygge videre på. På den baggrund skræddersyr jeg et program, der passer til netop dig, og som tager højde for din livssituation og din nuværende fysiske form.

Træning i de grønne åndehuller v. Trekroner/Himmelev
Træning med mig foregår som udgangspunkt udendørs, året rundt. Jeg oplever at udendørs træning giver en ekstra dimension til træningen fordi sanserne kommer i spil og fordi det er enormt sundt for vores mentale velvære at bruge tid i naturen. Og så er det min oplevelse, at mange synes, at udendørs træning er sjovt og at det er rart at få frisk luft efter en lang dag indendørs. 

Skræddersyede forløb over flere måneder sikrer gode træningsrutiner
Det tager tid at etablere nye, gode træningsrutiner, og et forløb med mig vil som regel strække sig over 3 måneder eller mere. Sammen skræddersyr vi, hvordan lige præcis DIT forløb skal være: hvor tit skal vi mødes, vil du træne hjemme ved siden af, skal der indtænkes kostvejledning og vægttab osv.

dit forløb

Kontakt mig ganske uforpligtende og lad os sammen finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig videre. 

Jeg tilbyder den første time til kun 350 kr., så du kan afprøve om 1:1 træning med mig er noget for dig.  Beslutter du dig bagefter for at fortsætte samarbejdet, så får du timen GRATIS.
 • 1 times 1:1 personlig træning
 • Coaching og vejledning om sund livsstil
 • Kostvejledning, hvis du ønsker det
Jeg hjælper dig med at:
 • Holde motivationen
 • Træne rigtigt og sikkert
 • Sikre fremgang
 • Øge din styrke
 • Forbedre din kondition
 • Øge dit energi-niveau
 • Forbedre dit velvære
 • Tabe fedt og ikke muskler

anmeldelser

mette krabbe

1:1 personlig træningsforløb

Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte som personlig træner! Hun været god til at lytte, skabe et trygt rum og til at lave et program som matchede mine behov. Charlotte har været fleksibel og gentagende gange justeret programmet efter min dagsform. Charlotte kan utrolig meget og vi har været omkring alt fra visualiseringsøvelser, afspænding, yoga til styrketræning. 

Charlottes træning er sjov og varieret og hun har dygtigt hjulpet mig i den retning jeg gerne ville.

Linnea Weinreich

1:1 personlig træningsforløb

Jeg har haft fornøjelsen af personlig træning med Charlotte, Udeglæde. Træningen blev tilpasset mit niveau og dagsform, og blev afsluttet med at jeg fik et program med hjem, så jeg kunne fortsætte træningen selv over sommeren. Charlotte er smilende, imødekommende og nærværende. Varme anbefalinger herfra.